Johanne Braëmine Amlie

Til etterkommere/slektninger av min farfar Einar Johan Braëm Amlie (bilde) – og andre interesserte. Vil du vite hvordan farfars mamma, Johanne Braëmine (Bramine) Amlie, klatret til topps i Norges største kvinnefengsel? Christiania Tugthus og Landsfængsel for kvinder huset 500 innsatte pluss arbeidsledere og vakter.

En formidabel karriere for en landsens kvinne med aleneansvar for tre barn. Blant dem min farfar som giftet seg med Margit f. Stendahl og fikk 10 barn. Disse ble opphavet til en usedvanlig familie/slekt. Bestill boka Varks verden (473 sider) på forfatterens mailadresse: hg.amlie @ icloud.com (sendes din postkasse ’helthjem.no’) eller på nettbokhandelen Bookis.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: